Velg en side

Invitasjon til Vinaften

5. mars kl. 1900

Asker Rotary klubb ved festkomiteen ønsker deg som medlem av Asker Rotary med følge velkommen til Vinaften på Torstad Gård mandag 5 mars kl 1900.

Glenn vil igjen presentere noen spennende viner etterfulgt av en liten matbit. Vi håper på stort oppmøte til en hyggelig kveld.

Prisen er satt til kr. 400.- per person.

Påmelding skjer ved å melde seg på arrangement på Asker Rotary hjemmeside eller ved å sende mail til Blerim, gjoni@online.no. Påmelding er gyldig kun etter innbetaling av kr.400.- per person til konto: 1208.92.22018

Påmeldingsfrist og betalingsfrist er 16 februar

Vi håper på et hyggelig lag.

Alle skal vi jo hjem igjen, vi ønsker å vite hvem som kan tenke seg å være med en Maxitaxi fra Torstad til Asker sentrum etter festen. Hvis det blir mange nok, vil vi forhåndsbestille. De som har meldt seg og sitter på, betaler da sin andel til sjåføren. Meld antall i taxi ved påmelding!

Med hilsen

Festkomiteen

Påmeldingsskjema

* Required
    This is a required question
    Never submit passwords through Google Forms.
/static/forms/client/js/171451551-formviewer_prd.js

Torstad Gård