Velg en side

Gode rotaryvenner

A_Slippery_Road_-_geograph.org.uk_-_1190564

Takk for møtet og igjen velkommen til Børre Sveen som ble tatt opp som nytt medlem i klubben, velkommen i Asker Rotary!

 

Takk også til Tormod som delte familiens minner fra Skien, Mandal og Bornholm. Det er mange spennende fortellinger i familiens historier! Det var også litt av en historie vi ble kjent med gjennom møtet med Sverre Steensen som er gründeren til bedriften Enklere Liv. Han oppsummerte sine grunnleggende tanker gjennom tre setninger: At han ville gjøre noe for sluttkunden, at han vil gjøre noe som han kunne fortelle moren sin om, og at det han skulle gjøre måtte ha vekstpotensial. Bedriften har hatt en eventyrlig vekst siden oppstarten i 2006 frem til han nå har 54 butikker, inklusive den på Trekanten i hjembygda, Asker. Det er helt åpenbart at markedet har tatt godt i mot produktene han forhandler for å gjøre livene våre enklere, og Enklere liv ble årets norske bedrift i 2013. Selv lurer jeg på hva som kjennetegner et innovativt vaffeljern? Men broddene – de har virkelig gjort mitt liv enklere denne vinteren! http://commons.wikimedia.org/wiki/File:A_Slippery_Road_-_geograph.org.uk_-_1190564.jpg

 

Mandag 9. mars  er det bedriftsbesøk på Asker Panorama og Oxer, Drengsrudbekken 12. Legg merke til at fremmøte er satt til kl. 18 og at klubben vil bli tatt i mot i resepsjonen. Selv befinner jeg meg utenlands, men håper å se så mange som mulig av dere på 60 års markeringen mandag 16. mars kl 18 – du kan fremdeles melde deg på til en hyggelig kveld med vinsmaking og tapas – invitasjonen er vedlagt.

 

Mvh Tone