Velg en side

askerpanmorama-fasade2Kjære Rotaryvenner,

Bedriftsbesøket sist hos Asker Panorama i Drengsrudbekken viser at det er nyttig å oppsøke lokalt næringsliv for en oppdatering av hva som vektlegges ved etablering av moderne byggeprosjekter i dag i form av miljøkrav og løsninger for å skape et trivelig arbeidsmiljø

Bygget som er på 32.000 m2, rommer 900 arbeidsplasser er et lavenergibygg og tilfredstiller kriteriene til Breeam Certifisering. Energisparing, luftighet, materialvalg og miljøtenking på alle områder av driften er av kriteriene.
Inntrykket er det samme for trivsel – sykkelstallen var stor og skyttelbussordning fra Asker  var etablert.Kontorene var fleksible med både cellekontorer og landskapsløsninger.
Moderne norsk kunst var representert på veggene inne og ved hovedinngangen ute samtidig som det gikk fin ørret ute i dammen.

Det var entusiastiske nøkkelpersoner fra Oxer Eiendom, utledet fra firma Ole K Karlsen nå OKK Entreprenør, som viste rundt med tydelig stolthet.
Selskapet prosjekterer, bygger, drifter og leier ut både næringseiendom og boligprosjekter  i Oslo, Asker og Drammen.

Asker Panorama et et signalbygg for oss som viser at Asker kan tiltrekkes interessante næringer og viser vilje og evne til å tilrettelegge for en spenstig og bærekraftig utvikling på området.

Trioen med Anniken Haug i spissen sørget for imponerende bevertning etter omvisningen og høstet stor applaus og vår sedvanlige gave.

Rolv