Velg en side

Blerim delte med oss i sin 3 min. noen personlige inntrykk i forhold til sitt sosiale og yrkesaktive liv som hadde gitt ham innsyn og klarere prioriteringer i det daglige mot familie og for ham meningsfylte aktiviteter.

Hoved innlegget stod vår egen Elbjørg for med tittel : Fra min bokhylle .. Som oppvokst med bøker og selv faglig belastet hadde hun gjort et utvalg av nyere norsk skjønnlitteratur.  7 forskjellige kjente forfattere ble presentert og både kjente og mindre kjente bøker fra deres produksjon ble kommentert og analysert i tillegg til at vi fikk smakebiter av språk og inntrykk fra innhold.

Elbjørg er god til å formidle og hun gjorde utvalget til en inspirerende og informativ opplevelse som traff oss alle og som helt sikkert vil motivere til besøk på biblioteket ..

Oversikt over forfatterne og tittelutvalget finner dere på nettsiden vår.

RD