Velg en side

IMG_31551Klubbmøtet denne kvelden ble også et møte med et nytt medlem – Lise Aarvold fikk sin Rotary nål og er nå medlem av vår klubb. Velkommen !

Per gav oss i sin 3 min. innblikk i aktuelle og nyttige situasjoner fra arveretten og gode råd fra egen praksis og erfaring. Testament eller fordeling etter loven. Her følger legal arverekkefølge.

Kveldens hovedinnlegg : «Overlevelsesteknikk for unge gamle» av Klara Bø og Petter Henriksen. Temaet var høyst aktuelt for flere av oss og vi fikk gode aha opplevelser og noen råd videre. Det er faser i voksenlivet også og fokuset ble på  fase 3 – de friske gamle .. som er aktive og har overskudd til andre og fortsatt har potensiale for videre utvikling. Skjønner at man er gammel men hvordan skal vi være gamle .. vi tilpasser oss den digitale verden, tar for oss av livet, har mye moro men også utfordringer. Hva gjøres – vedlikeholde seg fysisk og mentalt, se verden bli globetrotter, oppleve noe, være vaktmester på egne hytter, eiendommer, materielle «nødvendigheter». Følge opp barnebarn, få ansvar for egne foreldre, være noe for våre venner, engasjere seg i kunst og kultur , lokale lag og foreninger,  egen administrasjon og saksbehandling, ambisjonene er tilstede det blir mye fest og moro, men vi blir slitne.. Juster ambisjoner og forventninger – oppretthold et godt liv. Vi lever på lånt tid og vet ikke når det er slutt …    RD