Velg en side

Kjære Rotary venner,

Det er like greit å komme ajour, her kommer et lite notat om peismøter.

Jeg skjønner det fortsatt er skoleferie og annen ferie!

Etter hva jeg forstår ble det avholdt to Peismøter, i Program komiteen og hos presidenten.

Anders har allerede sendt referat fra Program komiteens møte!

Hos presidenten var det to Perer, referat foreligger sener.

Det er kommet innbydelse til en markering 1. september hos NaKuHel for å markere 10 års jubileum, og sette pris på dere som stiller opp hvert år. Jeg håper en av dere som har bidratt gjennom mange år har anledning til å stille opp.

 

Minner om neste møte, 15 august, 3 min ved Inger Fevang og en liten forandring, det blir foredrag av Frid Feyling , Asker bibliotek om «Morgendagens bibliotek» dette burde være meget interessant for de fleste, så ta med venner og kjente.

Vel møtt!

 

mvh  Per