Velg en side

Presidenten kunne denne gangen ønske 41 fremmmøtte hvorav seks gjester (derav den nye hotelldirektøren Lene Edvardsen) velkommen. Distriktsguvernøren ga under sitt besøk den 9. oktober, uttrykk for at måloppnåelse og aktivitetsnivå betyr mer enn høyt fremmøte, men jammen er det hyggelig med full sal.
Møtet startet med IT-veiledning med utgangspunkt i hjemmesiden. Børre Sveen tok for seg påmeldingen til rakfiskfesten, mens Njål Andersen viste oss veien til vår lokale matrikkel oppdatert av Geir Havnelid. Om medlemmene vil benytte PC, telefon eller utskrift på papir for å lese matrikkelen, er det enighet om at det er opp til den enkelte.
Treminutteren var det Njål Andersen som sto for. Han fokuserte på prognoser, feilkilder og treffsikkerhet. Han benyttet presidentvalget i USA som eksempel. «Trump kunne jo umulig vinne».
Geir Havnelid presenterte oss for kveldens foredragsholder, askerbøringen Angeir Berg. En spennende og allsidig forfatter som fortalte fra sitt forfatterskap under tittelen «Fugler, folketro og ugler i mosen». Med utgangspunkt i fuglene ugle, ravn, svartspett, gjøk og svale, fikk vi innblikk i historikk, myter og sagn på en livlig og morsom måte.

I neste møte for vi besøk av psykolog Aksel Inge Sinding som har sitt daglige virke ved Institutt for Psykologisk Rådgivning i Oslo. Han vil snakke om stress og press: Selvfølelse, sosiale medier og følelsesflukt i dagen samfunn.

Kveldens treminutter står Geir Børresen for.