Velg en side

Nytt, trivelig møte med godt fremmøte herav mange og yngre gjester gjester, noe som tyder på at kveldens hovedtema var godt profilert.
Vi startet imidlertid med treminutter ved Geir Børresen. På sin karakteristiske og humørfylte måte, ga han eksempler (valg av togtransport, førerkorttest for eldre og bæring av knivslire) på diverse forbud og konsekvenser av disse.

Kveldens hovedforedrag sto psykolog Aksel Inge Sinding (introdusert av sin mor Tone Skodvin) for. Under tittelen «Stress og press: Selvfølelse, sosiale medier og følelsesflukt i dagens samfunn», ga han oss en klar og ilustrerende innføring/veiledning i temaet. Utbredt bruk av sosiale medier bidrar til økt stress i større grad enn økte psykologiske problemer. Spesielt påpekte han tendensen til oppfatningen om økt avstand mellom den vi er og den vi ønsker å være. Dette fører til stress og uheldige tiltak for å redusere den avstanden.

Neste mandag (i kveld) møtes vi til sosialt samvær og rakfisk på Torstad gård kl. 1800.