Velg en side

Den 2. juli var sommermøtet lagt til Bergvang Gård i Asker. Der ble vi ønsket velkommen av innehaverne og eierne Eileen Strøm og Sven-Erik Gullbekk. Mange kjenner gården som gartneri. Dette ble nedlagt på nittitallet. Etter ti-femten år med liten/ingen aktivitet, kjøpte nåværende eiere eiendommen i 2007. I dag er det et yrende liv på gården med et mangfold av eksklusive dyr og fugler/høner. Lørdager og søndager (11-16) holdes gården åpen for besøk. Etter ønsker arrangeres rideturer, barnebursdager, firmaevents og hundekjøring.
Eileen og Sven-Erik er meget habile hundekjørere. Spesielt operer sistnevne helt i norgestoppen med svært gode resultater bl.a i Finnmarksløpet. Dette skapte spesiell interesse blant oss 16 (én fra ARK)som deltok i mandagens møte. Sven-Erik går nok neppe tom for interesante sider/historier vedr. «lidenskapen» hundekjøring. Takk til Skaugum RK for et godt, trivelig og givende møte med Eileen og Sven-Erik og deres aktiviteter.

Neste sommermøte er i regi av Nesbru RK, lagt til Hesleberg Gartneri i Vollen. Der møter vi gartner og roseekspert Knut Auke. Han vil selvfølgelig kåsere om roser. Ledsagere og gjester er spesielt velkomne. Vi møtes kl. 1815.