Velg en side

Journalist, kjent fra TV 2, og forfatter Trude Teige ga oss en annerledes og spennende opplevelse fra innsiden av sitt forfatterskap.  Dette omfatter kriminalromaner og historiske romaner som har fått svært gode anmeldelser og nominasjoner til Bokhandlerprisen og Rivertonprisen

Alle bøkene er inspirert av sanne historier, noen av dem lokale fra Asker.  Vi fikk høre historien bak romanen «Mormor danset i regnet» som handler om unike krigsopplevelser sett gjennom øynene til en tyskerjente.  På samme måte fikk vi høre om inspirasjonen bak romanene «Pasienten», om respektløs forskning på Dikemark sykehus på årsaker til psykiske sykdommer, samt «Aldri tilgi» om et drap på en forlatt gård i Asker.

Foredragsholderens evne til å se det ufortalte, kombinert med journalistisk pågåenhet, har skapt spennende historier.  Sammen med en unik formidlingsevne trollbandt hun forsamlingen på en måte vi sjelden opplever .
Mvh Ivar