Velg en side

Mandag 19.10.20 hadde vi besøk av Redaktør Svein Ove Isaksen fra Røyken og Hurum avis, som hadde et «skråblikk» på nye Asker kommune.   Han orienterte om avisens historie, men kom særlig inn på saker  som hadde kobling med situasjonen etter kommunesammenslåingen av Asker, Røyken  og Hurum. Vi har fått en kommune med en av de lengste kystlinjene i landet, og med et av de største innbyggertallene, noe som forplikter. Det er også mange utfordringer innen arealplanlegging, modernisering av vann& kloakk systemene, og de lange avstandene for utrykkningsetatene som politi, ambulanser og brannvern. Han påpekte at avisen fulgte godt med på det som skjer også i gamle asker, mens Budstikka også nå interesserer seg mer for det som skjer i gamle Røyken og Hurum. Avisen har fått stadig flere abonnementer i gamle Asker, og var  svært fornøyd med at avisen gikk med stort overskudd.

3-min. var ved Terje Reinertsen, som omtalte krav til og effekter av bruk av munnbind i disse tider.

Per Eckhoff