Velg en side

Hei Rotaryvenner.
Det var spennende å høre hva som kreves for å være fotballdommer på høyt nivå og hva Brage Sandmoen mente om dagens fotballverden.
Det har vært spørsmål om vi klarte å få til et program imorgen 03.05, men så har Njål sagt seg villig til på sparket å snakke litt orm sin nylig avlagte doktorgrad på BI med tittelen «No article is an island entirely of itself». Han har litt fleipete gitt foredraget en arbeidstittel : Ustrukturert kåseri om det Njål har i hodet om dagen.
Tore Skedsmo tar 3.min.
Ellers har jeg mottatt en epost fra  Tone som etterlyser hva som skjer med oppdateringen av våre hjemmesider. Det er vel en fare for at arbeidet med dette har blitt utsatt pga. koronaen. Njål har jo også vært fullt opptatt med sin PhD. Det vil  forhåpentligvis snart bli lettere å kommunisere om også dette.
Som leder av samfunnskomiteen varsler hun også at de vil komme med noen endringsforslag vedr. styrebehandling om julehilsen til etterlatte mm.
Endelig spør hun om hvordan innbetalinger til fjorårets vinlotteri har blitt postert som ikke ble gjennomført og hvordan dette blir kompensert for. Jeg ber Erik Roede svare på dette.
Vi sees imorgen. Veldig hyggelig om også andre enn de som til nå har vært faste møtedeltakere, kan delta. Dersom ikke PC’en er god nok, går det fint å koble seg opp med mobiltelefonen, hvor enn dere er.
Per Eckhoff is inviting you to a scheduled Zoom meeting.
 
Topic: My Meeting
Time: May 3, 2021 06:00 PM Oslo
 
Join Zoom Meeting
 
Meeting ID: 889 9333 6986
Passcode: 635395

 

Med vennlig hilsen
Per Eckhoff
president
tlf. 934125