Velg en side

Kjære venner av Rotary. Denne mandagen starter en november måned. Jeg tenker ny måned og nye muligheter. Sist mandag hadde vi besøk av en personalitet som er kjent i hele verden. Wilhelm Sorteberg. En forsker i verdens klasse som har forsket om hjernen. Om det nådeløse sykdommen aneurisme i hjernen. Dr. Sorteberg har vært og er Norges beste hjernekirurg også kalt Hjernekunstneren ( se filmen: https://vimeo.com/34489767),  snakket om en sykdom som kan ramme alle oss uten forvarsel. Utrolig hvordan medisinsk forskning har gjort at i hvert fall kan man forsøke å redde livet til de man kan. Med andre ord fikk dr. Sorteberg oss til å reflektere over at livet er skjørt og dyrbart.
Lørdag var det årsmøte for Rotary distrikt 2310 `s årsmøte og konferanse. Både president Gjoni og sekretær Stensby representerte Asker Rotary. Det var en ryddig årsmøte, samtidig en meget morsom, givende og flott konferanse der vår DG. Erik K. Normann delte Paul Harris Fellow priser blant annet til tidligere statsminister Erna Solberg og assisterende helsedirektør Espen R. Nakstad for sin innsats under pandemien.
Og imorgen kommer NRK journalisten Helene Sandvig og skal fortelle oss om sin suksess serie «Helene sjekker inn – bak kulissene». Sandvig har møt mange mennesker, men det mest utrolige møtet var det med sin egen demens syke far. Det er et sterkt møte. Jeg vedlegger denne korte filmen. https://youtu.be/BuRLnnqn9qY

Jeg minner om styremøtet i forkant av det ordinære møtet som skal gå fra 17.30 til 18.30.

Vel møt.