Velg en side

Kjære Rotary venner. Med ønske om et GODT NYTT ÅR 2022. Vi håper og ber om at det nye året bringer mer glede og normalt liv i vår hverdag. Vi er ikke alene om det og jeg personlig klarer å holde motet oppe selv om det blir utfordrende av og til.

Det nye året starter med pandemi og restriksjoner og frem til den 14. januar er det anbefalt at vi skal unngå å samles fysisk på grunn av smittefaren. Det vil komme en vurdering igjen på grunnlag av nye anbefalinger.

Så denne mandagen skal vi bruke ZOOM plattformen slik at vi avvikler møtene og holder aktiviteten i gang.

Så denne mandagen er det vår egen Bjørn Stolpestad som skal åpne det nye året med et spennende foredrag om norsk og internasjonal økonomi.

Lenken til møtet har blitt sendt på e-post.

3 minutter `n er det Rolv Dale som skal holde.

Jeg håper dere får et godt møte.