Velg en side

Kjære venner. Vi går mot slutten av året og denne mandagen den 19 desember avslutter vi med et  julemøte. På dette møtet fikk vi besøk av Hilde Humelvoll. En kjent personlighet kjent fra tv. Hilde Hummelvoll er en norsk programleder som har jobbet i NRK siden midten av 1980-årene og som siden 1990 har ledet en rekke underholdningsprogrammer på kanalen. Hummelvoll tok lærerutdanning på Hamar lærerhøgskole. I dag jobber hun som lærer ved Åssiden videregående skole i Drammen.
Hilde holdt et fantastisk show for oss med med utgangspunkt i Alf Prøysens samling. Alf Prøysen var en sylskarp betrakter. Han kunne fremstå som stillferdig og godmodig, men som forfatter malte han med kraftig pensel. Og han brukte hele fargepaletten.
Med andre ord en fantastisk kveld. Kvelden ble mer interessant da vår Eldbjørg fikk Paul Harris prisen. Vi takker Eldbjørg så mye. Samtidig ønskes God Jul til dere og deres. Vi sees på nyåret.
God Jul og God Nytt År.